Om oss

Kjøp anabole steroider i Norge
Hva er anabole steroider?

– medisiner som øker konsentrasjonen av mannlige kjønnshormoner i kroppen, for eksempel testosteron og dihydrotestosteron. Å ta steroider hjelper deg med å få muskelmasse raskere, være mer spenstig og sterk. Det er av denne grunn at disse medisinene ikke bare kan brukes av profesjonelle kroppsbyggere, men også alle andre idrettsutøvere med forskjellige treningsnivåer, begynner med nybegynnere. Så hvor kan man kjøpe steroider i Norge? Svaret er enkelt – jimscully.com vil alltid hjelpe.

Androgene steroider og virkningene av deres bruk:

Androgene steroider – en gruppe hormoner av steroid karakter, som er derivater av testosteron. Begrepet androgen betyr disse stoffenes evne til å forårsake maskulinisering. Disse hormonene har også anabole egenskaper, det vil si at de gir en økning i kroppsvekt som et resultat av å opprettholde en positiv nitrogenbalanse.

  • maskulinisering og lettelse,
  • virilisering hos kvinner;
  • Økt appetitt;
  • øke selvtilliten og selvtilliten;
  • økt sexlyst.

Bestill bare de beste steroidene i vår nettbutikk i Norge for best mulig resultat! Bestilling er mulig både på nettstedet og via telefon, telegram, WhatsApp, Viber, etc. Alle kontaktene som er oppført på kontaktsiden er relevante! Skriv, ring, bestill. Du er alltid velkommen!
Kjøp steroider i Norge

Du kan på vår hjemmeside ved å legge inn bestillingen gjennom kurven eller via telefon spesifisert i kontaktene. Du kan betale for bestillingen både ved forskuddsbetaling på et privat bankkort og kontanter ved levering. jimscully.com tilbyr deg de beste steroider i tabletter, for eksempel metan, stanozolol, turinabol, clenbuterol, oxandrolon, samt injeksjonssteroider – boldenone, anapolone, winstrol, primobolan, sustanon, masteron, testosteron propionate, testosteron enanthate cypionate. Fettforbrennere med forskjellige kapasiteter, fra den enkleste til den mest effektive og trøkkete.